Large Magellanic Cloud

The location of the Large Magellanic Cloud between the constellations Dorado and Mensa.

Të drejtat:

ESO, IAU and Sky & Telescope

Rreth fotografisë

Id:eso1914c
Tipi:Hartë
Data e Publikimit:Sht 13, 2019, 09:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1914
Përmasat:3338 x 3335 px

Rreth objektit

Emri:Large Magellanic Cloud
Tipi:Local Universe : Galaxy : Type : Irregular
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
583,3 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
130,7 KB
1280x1024
179,9 KB
1600x1200
219,0 KB
1920x1200
247,2 KB
2048x1536
296,4 KB

 

Shih dhe