Solar Eclipse in La Silla 2019

The solar eclipse at La Silla in Chile. 

Të drejtat:

ESO/P. Aniol, M. Druckmüller, P. Horálek

Rreth fotografisë

Id:eso1912ad
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Kor 3, 2019, 02:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1912
Përmasat:3500 x 3500 px

Rreth objektit

Emri:Eclipse
Tipi:Solar System : Sky Phenomenon : Eclipse : Solar : Total
Kategori:La Silla

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,2 MB

E zmadhueshme


 

Shih dhe