In the Shadow of the Black Hole (Portrait Poster)

This image shows the key visual —In the Shadow of the Black Hole — in A3 portrait format.

Të drejtat:

EHT Collaboration/ESO

Rreth fotografisë

Id:eso1907s
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Pri 10, 2019, 15:07 CEST
Publikime të ngjashme:eso1907
Përmasat:3508 x 4961 px

Rreth objektit

Emri:Black hole
Tipi:Unspecified
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
861,8 KB
Publikim JPEG
597,0 KB

Wallpaper

1024x768
102,0 KB
1280x1024
138,1 KB
1600x1200
177,1 KB
1920x1200
203,6 KB
2048x1536
248,2 KB

 

Shih dhe