In the Shadow of the Black Hole (Landscape Poster)

This image shows the key visual —In the Shadow of the Black Hole — in A3 landscape format.

Të drejtat:

EHT Collaboration/ESO

Rreth fotografisë

Id:eso1907r
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Pri 10, 2019, 15:07 CEST
Publikime të ngjashme:eso1907
Përmasat:4961 x 3508 px

Rreth objektit

Emri:Black hole
Tipi:Unspecified
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
859,6 KB
Publikim JPEG
593,3 KB

 

Shih dhe