Medium-Sized Telescope of the Cherenkov Telescope Array

An artist's rendering of Medium-Sized Telescopes of the Cherenkov Telescope Array. Three classes of telescope types are required to cover the full CTA energy range (20 GeV to 300 TeV), and for its core energy range (100 GeV to 10 TeV), CTA is planning 40 Medium-Sized Telescopes (MSTs).

Të drejtat:

CTAO

Rreth fotografisë

Id:eso1841h
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Dhj 20, 2018, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1841
Përmasat:4800 x 2700 px

Rreth objektit

Emri:Cherenkov Telescope Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Illustrations
Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,9 MB
Publikim JPEG
1,4 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
169,2 KB
1280x1024
249,2 KB
1600x1200
354,3 KB
1920x1200
429,5 KB
2048x1536
548,7 KB

 

Shih dhe