Sharing the sky

The stunning sky over the Atacama desert gives ESO's Paranal Observatory excellent observing conditions. The Cherenkov Telescope Array will have its southern hemisphere observatory at Paranal, sharing this magnificent sky.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso1841aj
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 20, 2018, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1841
Përmasat:5472 x 3648 px

Rreth objektit

Emri:Cherenkov Telescope Array, Paranal
Tipi:Unspecified : Sky Phenomenon : Night Sky
Kategori:Chile
Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
8,1 MB
Publikim JPEG
4,2 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
308,9 KB
1280x1024
542,7 KB
1600x1200
806,1 KB
1920x1200
966,8 KB
2048x1536
1,3 MB

 

Shih dhe