Site characterisation instrumentation

The Cherenkov Telescope Array will have its southern hemisphere site at ESO's Paranal Observatory in the Atamaca Desert. The site already houses the ASC Complex: an all-sky camera (ASC), a seismometer and a Sun and Moon photometer.

Të drejtat:

ESO/P. Horálek

Rreth fotografisë

Id:eso1841ab
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 20, 2018, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1841
Përmasat:5350 x 3567 px

Rreth objektit

Emri:Cherenkov Telescope Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
6,7 MB
Publikim JPEG
4,1 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
381,5 KB
1280x1024
640,5 KB
1600x1200
919,7 KB
1920x1200
1,0 MB
2048x1536
1,4 MB

 

Shih dhe