SPECULOOS gazes upwards

The four telescopes of the SPECULOOS Southern Observatory operating at Cerro Paranal, Chile, preparing to search for potentially habitable Earth-sized planets surrounding ultra-cool stars or brown dwarfs.

Të drejtat:

tau-tec GmbH

Rreth fotografisë

Id:eso1839c
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 5, 2018, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1839
Përmasat:4056 x 2280 px

Rreth objektit

Emri:SPECULOOS
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,5 MB
Publikim JPEG
2,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
214,8 KB
1280x1024
355,0 KB
1600x1200
522,2 KB
1920x1200
617,4 KB
2048x1536
875,0 KB

 

Shih dhe