Surroundings of the young star HD 163296

This wide-field image shows the surroundings of the young star HD 163296 in the rich constellation of Sagittarius (The Archer). This picture was created from material forming part of the Digitized Sky Survey 2. HD 163296 is the bright bluish star at the centre.

Të drejtat:

ESO/Digitized Sky Survey 2
Acknowledgement: Davide De Martin

Rreth fotografisë

Id:eso1818d
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:Qer 13, 2018, 16:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1818
Përmasat:3508 x 3515 px

Rreth objektit

Emri:HD 163296
Tipi:Milky Way : Star : Circumstellar Material : Disk : Protoplanetary
Milky Way : Star : Circumstellar Material : Planetary System
Constellation:Sagittarius
Kategori:Stars

Formate Fotografish

JPEG i madh
5,9 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
702,8 KB
1280x1024
1,1 MB
1600x1200
1,5 MB
1920x1200
1,6 MB
2048x1536
2,1 MB

Koordinatat

Position (RA):17 56 21.24
Position (Dec):-21° 57' 20.07"
Field of view:58.97 x 59.09 arcminutes
Orientimi:Veriu është 0.2° majtas vertikales

Ngjyra & filtera

BandaGjatësi valeTeleskopi
Optik
B
467 nmDigitized Sky Survey 2
Optik
R
660 nmDigitized Sky Survey 2
Optik
i
797 nmDigitized Sky Survey 2

 

Shih dhe