Transfer of ELT secondary mirror blank

After the secondary mirror blank for ESO’s Extremely Large Telescope (ELT) was successfully cast by SCHOTT, it was transferred to the SCHOTT 4-metre blank annealing facility in Mainz, Germany in May 2017.

Të drejtat:

SCHOTT/ESO

Rreth fotografisë

Id:eso1715c
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Maj 22, 2017, 12:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1715
Përmasat:5760 x 3840 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:ELT

Formate Fotografish

JPEG i madh
4,1 MB
Publikim JPEG
2,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
277,7 KB
1280x1024
429,5 KB
1600x1200
599,6 KB
1920x1200
700,9 KB
2048x1536
921,4 KB

 

Shih dhe