The E-ELT compared to the Nemo Building in Amsterdam, the Netherlands

This artist's impression compares the E-ELT to the Nemo Building in Amsterdam, the Netherlands.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso1617r
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Maj 25, 2016, 15:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1617
Përmasat:5389 x 3501 px

Rreth objektit

Emri:Extremely Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:ELT
Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,1 MB
Publikim JPEG
1,8 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
183,5 KB
1280x1024
284,0 KB
1600x1200
404,4 KB
1920x1200
471,0 KB
2048x1536
642,5 KB

 

Shih dhe