Rreth fotografisë

Id:eso1222c
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:Maj 31, 2012, 17:00 CEST
Përmasat:1225 x 1225 px

Rreth objektit

Emri:Centaurus A
Tipi:Local Universe : Galaxy
Constellation:Centaurus
Kategori:Galaxies

Formate Fotografish

JPEG i madh
262,0 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
166,6 KB
1280x1024
233,6 KB
1600x1200
301,6 KB
1920x1200
329,8 KB
2048x1536
421,8 KB

Koordinatat

Position (RA):13 25 26.68
Position (Dec):-43° 1' 8.00"
Field of view:4.08 x 4.08 arcminutes
Orientimi:Veriu është 0.0° majtas vertikales

 

Shih dhe