Rreth fotografisë

Id:eso1137_hubble_dark
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:Oct 3, 2011, 11:30 CEST
Përmasat:3375 x 3362 px

Rreth objektit

Emri:Antennae Galaxies, NGC 4038, NGC 4039
Tipi:Local Universe : Galaxy : Type : Interacting
Distanca:75 milion vite dritë
Constellation:Corvus
Kategori:Galaxies

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,5 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
217,3 KB
1280x1024
355,2 KB
1600x1200
536,6 KB
1920x1200
669,8 KB
2048x1536
871,5 KB

Koordinatat

Position (RA):12 1 52.99
Position (Dec):-18° 52' 36.18"
Field of view:2.92 x 2.91 arcminutes
Orientimi:Veriu është 29.4° djathtas vertikales

Ngjyra & filtera

BandaGjatësi valeTeleskopi
Optik
B
435 nmHubble Space Telescope
ACS
Optik
V
550 nmHubble Space Telescope
ACS
Infra të kuqe
I
814 nmHubble Space Telescope
ACS

 

Shih dhe