President of the Czech Republic, Václav Klaus, visiting ESO's Paranal Observatory

On 6 April 2011, the ESO Paranal Observatory was honoured with a visit from the President of the Czech Republic, Václav Klaus. During the night, the President visited the VLT control room, which operates the four Unit Telescopes and the VLT Interferometer (VLTI). Here, the President took part in observations from the console of one of the VLT Unit telescopes. In the foreground, from left to right are: President Václav Klaus, VLT night astronomer Jonathan Smoker and ESO Director of Operations Andreas Kaufer.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso1112b
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Pri 7, 2011, 12:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1112
Përmasat:4368 x 2912 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified
Kategori:Paranal
People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,6 MB
Publikim JPEG
1,4 MB

 

Shih dhe