The NTT enclosure

The ESO 3.6-m New Technology Telescope (NTT) in its octagonal enclosure.

Të drejtat:

ESO/C. Madsen

Rreth fotografisë

Id:eso0912b
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:24 Mars 2009
Publikime të ngjashme:eso0912
Përmasat:2394 x 3000 px

Rreth objektit

Emri:New Technology Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:La Silla

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,0 MB

Wallpaper

1024x768
248,3 KB
1280x1024
413,0 KB
1600x1200
621,6 KB
1920x1200
767,4 KB
2048x1536
1,0 MB

 

Shih dhe