Rreth fotografisë

Id:eso0816b
Tipi:Ngjitje
Data e Publikimit:27 Maj 2008
Publikime të ngjashme:eso0816
Përmasat:2870 x 4000 px

Rreth objektit

Emri:European Southern Observatory
Tipi:Unspecified
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,8 MB
Publikim JPEG
2,8 MB

 

Shih dhe