VLTI Delay Line retroreflector carriage

A side view of the VLTI Delay Line retroreflector carriage on its rails in the Interferometric Tunnel.

(This digital photo was obtained on September 25, 2000).

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0032d
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:11 Tetor 2000
Publikime të ngjashme:eso0032
Përmasat:1280 x 959 px

Rreth objektit

Emri:Paranal
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
306,4 KB

Wallpaper

1024x768
288,4 KB
1280x1024
423,8 KB
1600x1200
551,7 KB
1920x1200
607,5 KB
2048x1536
829,2 KB

 

Shih dhe