ESO’s Telescope Division is the first ESO department to move into offices on the CERN premises in Geneva

October 1970

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ehpa-eso-telesc-dept-cern
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Jan 19, 2012, 16:23 CET
Përmasat:2744 x 2073 px

Rreth objektit


Formate Fotografish

JPEG i madh
1,7 MB

Wallpaper

1024x768
322,0 KB
1280x1024
515,3 KB
1600x1200
721,5 KB
1920x1200
848,2 KB
2048x1536
1,1 MB

 

Shih dhe