PARI 2017 workshop on Public Awareness of Research Infrastructures

PARI 2017 Workshop on Public Awareness of Research Infrastructures poster

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ann16080a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Nën 9, 2016, 11:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann16080
Përmasat:3508 x 4961 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,6 MB
Publikim JPEG
2,3 MB

E zmadhueshme


 

Shih dhe