APEX seen with the new webcam

APEX seen with the new webcam

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)

Rreth fotografisë

Id:ann16074f
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Oct 20, 2016, 14:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann16074
Përmasat:1920 x 1080 px

Rreth objektit

Emri:Atacama Pathfinder Experiment
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:APEX

Formate Fotografish

JPEG i madh
448,1 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
175,0 KB
1280x1024
271,9 KB
1600x1200
376,0 KB
1920x1200
449,9 KB
2048x1536
555,0 KB

 

Shih dhe