The MASCARA cameras

Each MASCARA station will house an array of cameras that will observe almost the whole sky from its particular location.

Të drejtat:

J. Spronck, Leiden Observatory

Rreth fotografisë

Id:ann16041a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Qer 29, 2016, 11:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann16041
Përmasat:3872 x 2592 px

Rreth objektit

Emri:Multi-site All-Sky CAmeRA
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Instrument
Kategori:La Silla

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,8 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
217,7 KB
1280x1024
325,1 KB
1600x1200
444,4 KB
1920x1200
516,8 KB
2048x1536
685,8 KB

 

Shih dhe