Rreth fotografisë

Id:ann16037a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Qer 21, 2016, 10:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann16037
Përmasat:2000 x 1218 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:La Silla
Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
940,3 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
317,9 KB
1280x1024
540,4 KB
1600x1200
784,5 KB
1920x1200
932,8 KB
2048x1536
1006,6 KB

 

Shih dhe