The LEGO® VLT model is presented to ESO’s Director General

The office of ESO’s Director General, Tim de Zeeuw, is already home to Frans Snik’s earlier model of the E-ELT. The first example of the new VLT model was presented to de Zeeuw to sit alongside its big brother. Frans Snik himself made the presentation via video link.

Të drejtat:

ESO/F. Snik/M. Zamani

Rreth fotografisë

Id:ann16013g
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 14, 2016, 14:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann16013
Përmasat:5184 x 3456 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,9 MB
Publikim JPEG
1,8 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
227,4 KB
1280x1024
334,2 KB
1600x1200
445,3 KB
1920x1200
510,5 KB
2048x1536
658,7 KB

 

Shih dhe