The LEGO® VLT model is fully articulated

Frans Snik’s model of the VLT moves just as the real thing does, pointing its giant mirror at the distant Universe.

Të drejtat:

ESO/F. Snik/M. Zamani

Rreth fotografisë

Id:ann16013d
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 14, 2016, 14:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann16013
Përmasat:5616 x 3744 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
4,3 MB
Publikim JPEG
2,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
269,2 KB
1280x1024
413,8 KB
1600x1200
564,7 KB
1920x1200
659,4 KB
2048x1536
854,5 KB

 

Shih dhe