Rreth fotografisë

Id:ann15002a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Jan 14, 2015, 12:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann15002
Përmasat:1920 x 1080 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
368,4 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
173,3 KB
1280x1024
259,5 KB
1600x1200
351,0 KB
1920x1200
423,0 KB
2048x1536
501,5 KB

 

Shih dhe