Cover of brochure El universo de ALMA

The cover of of the brochure El universo de ALMA. The brochure is available to view and download in both English and Spanish.

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)

Rreth fotografisë

Id:ann13012b
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Shk 25, 2013, 18:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann13012
Përmasat:2480 x 2480 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,4 MB

 

Shih dhe