IMAX filming at Paranal

Director Russell Scott takes a look at one the the VLT’s Unit Telescopes through the IMAX Solido 3D camera.  Russell and the team from Swinburne 3D Productions were filming at Paranal and ALMA in November 2012 for the IMAX movie Hidden Universe.

Të drejtat:

Rreth fotografisë

Id:ann12089a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Nën 29, 2012, 15:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann12089
Përmasat:3240 x 4320 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,6 MB
Publikim JPEG
3,5 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
323,0 KB
1280x1024
485,2 KB
1600x1200
639,0 KB
1920x1200
700,2 KB
2048x1536
907,7 KB

 

Shih dhe