A digital highway to ALMA

A map showing the route of ALMA’s new network infrastructure, to be operational in 2014.

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)

Rreth fotografisë

Id:ann12082a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Nën 13, 2012, 15:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann12082
Përmasat:4071 x 2480 px

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
552,3 KB
Publikim JPEG
533,8 KB

 

Shih dhe