ESO@50 scientific workshop poster

The poster for the ESO@50 scientific workshop, organised in recognition of an important milestone in ESO’s history — its 50th anniversary.

More information is available here: http://www.eso.org/sci/meetings/2012/ESOat50.html

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ann12045a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Qer 15, 2012, 12:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann12045
Përmasat:3508 x 4961 px

Rreth objektit

Emri:ESO 50th anniversary, Poster
Tipi:Unspecified
Kategori:Illustrations
People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
6,7 MB
Publikim JPEG
6,6 MB

PDF

PDF File
7,2 MB

 

Shih dhe