Rreth fotografisë

Id:ann12021a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Mar 21, 2012, 16:45 CET
Njoftime të ngjashme:ann12021
Përmasat:1920 x 1080 px

Rreth objektit

Emri:European Southern Observatory, Screenshot
Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
573,0 KB

Wallpaper

1024x768
271,9 KB
1280x1024
391,0 KB
1600x1200
521,4 KB
1920x1200
609,0 KB
2048x1536
726,8 KB

 

Shih dhe