BMW’s 6 Series Gran Coupé and the Paranal Observatory

The iconic Bavarian car-maker BMW chose ESO’s Paranal Observatory, home of the Very Large Telescope (VLT), for the global campaign featuring the brand’s latest high-end model, the 6 Series Gran Coupé.

Të drejtat:

Georg Fischer

Rreth fotografisë

Id:ann12016a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 6, 2012, 12:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann12016
Përmasat:8243 x 6280 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
10,4 MB
Publikim JPEG
2,4 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
191,4 KB
1280x1024
313,7 KB
1600x1200
450,1 KB
1920x1200
527,7 KB
2048x1536
726,2 KB

 

Shih dhe