Rreth fotografisë

Id:allsky-vst
Tipi:Ngjitje
Data e Publikimit:Qer 6, 2011, 14:14 CEST
Përmasat:781 x 523 px

Rreth objektit

Emri:Surveys
Tipi:Solar System : Sky Phenomenon : Night Sky : Milky Way
Kategori:Survey Telescopes

Formate Fotografish

JPEG i madh
104,0 KB

 

Shih dhe