Aerial view of ESO Headquarters

An aerial view of the ESO Headquarters with a completed ESO Supernova Planetarium & Visitor Centre. The star-roof can been seen reflecting the clear blue sky.

Të drejtat:

S. Lowery/ESO

Rreth fotografisë

Id:DJI_0009-CC
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 9, 2020, 16:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann20010
Përmasat:4000 x 3000 px

Rreth objektit

Emri:ESO Supernova Planetarium & Visitor Centre
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:ESO Supernova

Formate Fotografish

JPEG i madh
4,4 MB
Publikim JPEG
4,4 MB

E zmadhueshme


 

Shih dhe