Videot

ESOcast 61: Chile Chill 5 - Përshtypje nga La Silla Një pamje e ekzoplanetëve me dritë të polarizuar ESOcast 59: Fotografi të marra nga teleskopi MPG/ESO 2.2-metra Filmi mbi ALMA-n – Në kërkim për Origjinën e Kozmosit
ESOcast 61: Chile Chill 5 - Përshtypje nga La Silla Një pamje e ekzoplanetëve me dritë të polarizuar ESOcast 59: Fotografi të marra nga teleskopi MPG/ESO 2.2-metra Filmi mbi ALMA-n – Në kërkim për Origjinën e Kozmosit
Filmim i ESO-s 55: Inagurimi i ALMA-s ESOcast 50: Chile Chill 1 Filmim i ESO-s 34: Si të ndalojmë dridhjet e yllit - Një film për astronominë mbi eksplorimin e kufinjve të kozmosit me Dr. J Duke zmadhuar grumbullimin yjor sferik NGC 6752
Filmim i ESO-s 55: Inagurimi i ALMA-s ESOcast 50: Chile Chill 1 Filmim i ESO-s 34: Si të ndalojmë dridhjet e yllit - Një film për astronominë mbi eksplorimin e kufinjve të kozmosit me Dr. J Duke zmadhuar grumbullimin yjor sferik NGC 6752
Një vështrim nga afër i grumbullimit yjor sferik NGC 6752 Ilustrim artistik i pulsarit PSR J0348+0432 dhe i shoqëruesit të tij xhuxh i bardhë Një video në 3D nga vëzhgimet me ALMA-n mbi rrjedhjet e gazeve tek NGC 253 Duke zmadhuar pamjen e marrë me APEX ku shfaqet një pjesë e mjegullnajës së Orionit
Një vështrim nga afër i grumbullimit yjor sferik NGC 6752 Ilustrim artistik i pulsarit PSR J0348+0432 dhe i shoqëruesit të tij xhuxh i bardhë Një video në 3D nga vëzhgimet me ALMA-n mbi rrjedhjet e gazeve tek NGC 253 Duke zmadhuar pamjen e marrë me APEX ku shfaqet një pjesë e mjegullnajës së Orionit
Një pamje në 3D nga vëzhgimet me ALMA-n mbi rrjedhjet e gazeve tek NGC 253 Vështrim nga afër në foton e marrë me APEX ku shfaqet një pjesë e Mjegullnajës së Orionit Duke lëvizur nëpër zonën yll-formuese NGC 6559 Duke zmadhuar zonën ku po formohen yje NGC 6559
Një pamje në 3D nga vëzhgimet me ALMA-n mbi rrjedhjet e gazeve tek NGC 253 Vështrim nga afër në foton e marrë me APEX ku shfaqet një pjesë e Mjegullnajës së Orionit Duke lëvizur nëpër zonën yll-formuese NGC 6559 Duke zmadhuar zonën ku po formohen yje NGC 6559
Një kredhje në Mjegullnajën e Lagunës
Një kredhje në Mjegullnajën e Lagunës
  1  
duke e shfaqur 1 tek 17 të 17
Bookmark and Share

Shih dhe