Fotografitë

Teleskopi Shumë i Madh fotografon duke festuar 15 vjetorin e aktivitetit të tij, fotografon vendin ku lindin yje Mjegullnaja e Helmetës së Thor-it e parë me rastin e 50-vjetorit të ESO-s Një pamje në infra të kuqe e mjegullnajës së Orionit* Mjegullnaja Heliks
Teleskopi Shumë i Madh fotografon duke festuar 15 vjetorin e aktivitetit të tij, fotografon vendin ku lindin yje Mjegullnaja e Helmetës së Thor-it e parë me rastin e 50-vjetorit të ESO-s Një pamje në infra të kuqe e mjegullnajës së Orionit* Mjegullnaja Heliks
Qendra e Rrugës së Qumështit Mjegullnaja e Kokës së Kalit Mjegullnaja Carina fotografuar nga Teleskopi kërkimor VLT Një vështrim i detajuar në galaktikën e çuditshme Centaurus A
Qendra e Rrugës së Qumështit Mjegullnaja e Kokës së Kalit Mjegullnaja Carina fotografuar nga Teleskopi kërkimor VLT Një vështrim i detajuar në galaktikën e çuditshme Centaurus A
VLT e ESO-s zbulon sekretet e fshehura të mjegullnajës Carina Messier 17, një vend ku formohen yjet, foto nga VST Një fotografi e grumbullimit sferik gjigand Omega Centauri Messier 78: një mjegullnajë reflektuese tek Orioni
VLT e ESO-s zbulon sekretet e fshehura të mjegullnajës Carina Messier 17, një vend ku formohen yjet, foto nga VST Një fotografi e grumbullimit sferik gjigand Omega Centauri Messier 78: një mjegullnajë reflektuese tek Orioni
Herët në mëngjes në Paranal NGC 2264 dhe grumbullimi i pemës së vitit të ri Rrjeti i Madh Milimetrik/nënmilimetrik i Atacama-s (ALMA) natën, nën retë e Magelanit Centaurus A
Herët në mëngjes në Paranal NGC 2264 dhe grumbullimi i pemës së vitit të ri Rrjeti i Madh Milimetrik/nënmilimetrik i Atacama-s (ALMA) natën, nën retë e Magelanit Centaurus A
Një pishinë me Galaktika të largëta Pamje panoramike e WR 22 dhe Eta Carinae, pjesë të Mjegullnajës Carina Tre planetë kërcejnë mbi La Silla Mjegullnaja e Shqiponjës
Një pishinë me Galaktika të largëta Pamje panoramike e WR 22 dhe Eta Carinae, pjesë të Mjegullnajës Carina Tre planetë kërcejnë mbi La Silla Mjegullnaja e Shqiponjës
Mjegullnaja Omega Grumbillimi sferik yjor 47 Tucanae Një peisazh yjor prej 370 milion pikselash i mjegullnajës së Lagunës Mjegullnaja Trifid
Mjegullnaja Omega Grumbillimi sferik yjor 47 Tucanae Një peisazh yjor prej 370 milion pikselash i mjegullnajës së Lagunës Mjegullnaja Trifid
Galaktika Spirale NGC 253 Zona yll formuese NGC 6559 Antenat e ALMA-s poshtë Rrugës së Qumështit Një fotografi me fushë të gjerë e galaktikës spirale NGC 247
Galaktika Spirale NGC 253 Zona yll formuese NGC 6559 Antenat e ALMA-s poshtë Rrugës së Qumështit Një fotografi me fushë të gjerë e galaktikës spirale NGC 247
Kampi qendror i Paranal-it i parë nga sipër Mjegullnaja Heliks e parë me VISTA-n Penitentet e bardha Hijet e mprehta të Sombreros
Kampi qendror i Paranal-it i parë nga sipër Mjegullnaja Heliks e parë me VISTA-n Penitentet e bardha Hijet e mprehta të Sombreros
Netët në Paranal Dy re ndriçuese shumë të ndryshme nga njëra-tjetra në Renë e Madhe të Magelanit Perëndim Dielli në Paranal Eta Carinae
Netët në Paranal Dy re ndriçuese shumë të ndryshme nga njëra-tjetra në Renë e Madhe të Magelanit Perëndim Dielli në Paranal Eta Carinae
Mali La Silla nga baza deri në majë NGC 2467 dhe zonat rreth saj Ilustrim artistik i E-ELT-së Io
Mali La Silla nga baza deri në majë NGC 2467 dhe zonat rreth saj Ilustrim artistik i E-ELT-së Io
Mjegullnaja e Orionit Pamje e detajuar e Mjegullnajës Prawn nga VST e ESO-s Përshtypje artistike e vijave të borës rrotull TW Hydrae Një përpunim artistik i kuazarit më të largët
Mjegullnaja e Orionit Pamje e detajuar e Mjegullnajës Prawn nga VST e ESO-s Përshtypje artistike e vijave të borës rrotull TW Hydrae Një përpunim artistik i kuazarit më të largët
Orioni mbi VLT Një hark qumështi mbi Paranal Mjegullnaja e Orionit, vendi ku formohen yjet, e parë me APEX Kometa McNaught
Orioni mbi VLT Një hark qumështi mbi Paranal Mjegullnaja e Orionit, vendi ku formohen yjet, e parë me APEX Kometa McNaught
Një çift i çuditshëm galaktikash Mjegullnaja e Vezës së Skuqur Galaktika Spirale NGC 1232 N44 në Renë e Madhe të Magelanit (zona qëndrore)
Një çift i çuditshëm galaktikash Mjegullnaja e Vezës së Skuqur Galaktika Spirale NGC 1232 N44 në Renë e Madhe të Magelanit (zona qëndrore)
  1 | 2 | 3 | 4 Tjetra »
duke e shfaqur 1 tek 52 të 160
Bookmark and Share

Shih dhe