ESO’s Paranal Residencia under opførelse

Det historiske billede viser Residencia under opførelse i slutningen af 2000. Bygningen blev tegnet af det tyske arkitektfirma Auer+Weber og er baseret på en underjordisk L-form. Byggematerialerne har samme farve som ørkenen, så de bedre går i ét med landskabet, og den delvist afsluttede centrale del af Residencia minder om et amfiteater med stentrapper op mod den skyfrie himmel. Dette er det historiske billede fra før-og-nu ugens billede, En oase for astronomer.

Kilde:

ESO/G.Hüdepohl (atacamaphoto.com)

Om billedet

Id:potw1227a
Sprog:da
Type:Foto
Udgivelsesdato:2. juli 2012 10:00
Størrelse:3367 x 2286 px

Om objektet

Navn:Paranal Residencia
Type:Unspecified : Technology : Observatory : Facility

Billedformater

Stor JPEG
1,5 MB
Skrærm JPEG
245,6 KB

Zoombar


Baggrundsbilleder

1024x768
272,0 KB
1280x1024
405,7 KB
1600x1200
552,6 KB
1920x1200
642,6 KB
2048x1536
794,8 KB

 

Se også...