ESOcast 59: Fotografi të marra nga teleskopi MPG/ESO 2.2-metra

Ky ESOcast eksploron thesarin e fotografive mahnitëse mbi astronominë të prodhuara gjatë një periudhe prej gati 30 vitesh me teleskopin MPG/ESO 2.2-metra në Observatorin La Silla në Kili.

Të drejtat:

ESO
Editing: Herbert Zodet.
Web and technical support: Mathias André and Raquel Yumi Shida.
Written by: Javier Perez Barbuzano and Herbert Zodet.
Music: Toomas Erm.
Footage and photos: ESO, Igor Chekalin, Mario Nonino, Piero Rosati and the ESO GOODS Team, R. Fosbury (ST-ECF), M.-R. Cioni/VISTA Magellanic Cloud survey. Acknowledgment: Cambridge Astronomical Survey Unit, F. Comeron, José Francisco Salgado (josefrancisco.org), R. Gendler & R.M. Hannahoe.
Directed by: Herbert Zodet.
Executive producer: Lars Lindberg Christensen.

 

ESOcast HD (High Definition - 1280 x 720)
ESOcast SD (Standard Definition - 640 x 480)

ESOcast HD (High Definition) in iTunes
ESOcast SD (Standard Definition) in iTunes

Rreth kësaj Videoje

Id:esocast59a
Gjuha:sq
Data e Publikimit:Kor 26, 2013, 11:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann13063
Kohëzgjatja:07m 55s

Rreth objektit

Emri:MPG/ESO 2.2-metre telescope
Tipi:• X - ESOcast
• X - HD Videos

HD


Large

QT e madhe
121,8 MB

Medium

Publikim Video
96,3 MB
MPEG-1 Mesatar
200,2 MB
Flash Mesatar
124,6 MB

Small

Flash i vogël
53,6 MB
QT e vogël
30,2 MB

For Broadcasters


Skenari

Skenari
101,6 KB

Shih dhe