The New Technology Telescope (NTT) — 6

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasilla-ntt6
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:New Technology Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:La Silla

Large

QT e madhe
3,8 MB

Medium

Flash Mesatar
3,8 MB

Small

QT e vogël
1,0 MB

For Broadcasters


Shih dhe