Building the Paranal Residencia — From turbulence to tranquility (side-by-side composite)

This is the side-by-side composite from the Then and Now comparison Picture of the Week: Building the Paranal Residencia — From Turbulence to Tranquility

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:potw1245c
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Nën 5, 2012, 10:00 CET
Përmasat:11476 x 5124 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified
Kategori:Paranal
Premises

Formate Fotografish

JPEG i madh
10,1 MB
Publikim JPEG
1,9 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
282,8 KB
1280x1024
455,0 KB
1600x1200
637,9 KB
1920x1200
759,6 KB
2048x1536
962,4 KB

 

Shih dhe