VLT Unit Telescopes under a starry sky

The VLT Unit Telescopes at Paranal under a starry sky.

Të drejtat:
ESO

Rreth fotografisë

Id:img_7327
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 3, 2009, 23:18 CET
Përmasat:4368 x 2912 px

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
4,2 MB
Publikim JPEG
5,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
309,2 KB
1280x1024
506,1 KB
1600x1200
736,4 KB
1920x1200
872,0 KB
2048x1536
1,2 MB

 

Shih dhe