The Moon over one VLT Auxiliary Telescope

The Moon over one of the four VLTI's 1.8-m Auxiliary Telescopes at Paranal.

Të drejtat:

ESO/H.H.Heyer

Rreth fotografisë

Id:esopia00101sites
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 3, 2009, 23:21 CET
Përmasat:4368 x 2912 px

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,6 MB
Publikim JPEG
2,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
103,6 KB
1280x1024
166,5 KB
1600x1200
248,3 KB
1920x1200
316,8 KB
2048x1536
417,1 KB

 

Shih dhe