Teleskopi Shumë i Madh fotografon duke festuar 15 vjetorin e aktivitetit të tij, fotografon vendin ku lindin yje
Teleskopi Shumë i Madh fotografon duke festuar 15 vjetorin e aktivitetit të tij, fotografon vendin ku lindin yje
Mjegullnaja e Helmetës së Thor-it e parë me rastin e 50-vjetorit të ESO-s
Mjegullnaja e Helmetës së Thor-it e parë me rastin e 50-vjetorit të ESO-s
VLT looks into The Eyes of the Virgin
VLT looks into The Eyes of the Virgin
Një pamje në infra të kuqe e mjegullnajës së Orionit*
Një pamje në infra të kuqe e mjegullnajës së Orionit*
A 340-million pixel starscape from Paranal
A 340-million pixel starscape from Paranal
Mjegullnaja Heliks
Mjegullnaja Heliks
Qendra e Rrugës së Qumështit
Qendra e Rrugës së Qumështit
Mjegullnaja e Kokës së Kalit
Mjegullnaja e Kokës së Kalit
A deep infrared view of the Orion Nebula from HAWK-I
A deep infrared view of the Orion Nebula from HAWK-I
Herët në mëngjes në Paranal
Herët në mëngjes në Paranal
Mjegullnaja Carina fotografuar nga Teleskopi kërkimor VLT
Mjegullnaja Carina fotografuar nga Teleskopi kërkimor VLT
Një vështrim i detajuar në galaktikën e çuditshme Centaurus A
Një vështrim i detajuar në galaktikën e çuditshme Centaurus A
VLT e ESO-s zbulon sekretet e fshehura të mjegullnajës Carina
VLT e ESO-s zbulon sekretet e fshehura të mjegullnajës Carina
Messier 17, një vend ku formohen yjet, foto nga VST
Messier 17, një vend ku formohen yjet, foto nga VST
Një fotografi e grumbullimit sferik gjigand Omega Centauri
Një fotografi e grumbullimit sferik gjigand Omega Centauri
Messier 78: një mjegullnajë reflektuese tek Orioni
Messier 78: një mjegullnajë reflektuese tek Orioni
2M1207b - First image of an exoplanet
2M1207b - First image of an exoplanet
The hidden fires of the Flame Nebula*
The hidden fires of the Flame Nebula*
Rare 360-degree panorama of the southern sky*
Rare 360-degree panorama of the southern sky*
The Milky Way panorama
The Milky Way panorama
Mjegullnaja Omega
Mjegullnaja Omega
NGC 2264 dhe grumbullimi i pemës së vitit të ri
NGC 2264 dhe grumbullimi i pemës së vitit të ri
Spiral galaxy NGC 1232
Spiral galaxy NGC 1232
Rrjeti i Madh Milimetrik/nënmilimetrik i Atacama-s (ALMA) natën, nën retë e Magelanit
Rrjeti i Madh Milimetrik/nënmilimetrik i Atacama-s (ALMA) natën, nën retë e Magelanit
VISTA gigapixel mosaic of the central parts of the Milky Way
VISTA gigapixel mosaic of the central parts of the Milky Way
The Southern Milky Way Above ALMA
The Southern Milky Way Above ALMA
ALMA's World At Night
ALMA's World At Night
The R Coronae Australis region imaged with the Wide Field Imager at La Silla*
The R Coronae Australis region imaged with the Wide Field Imager at La Silla*
Centaurus A
Centaurus A
Një pishinë me Galaktika të largëta
Një pishinë me Galaktika të largëta
Pamje panoramike e WR 22 dhe Eta Carinae, pjesë të Mjegullnajës Carina
Pamje panoramike e WR 22 dhe Eta Carinae, pjesë të Mjegullnajës Carina
Tre planetë kërcejnë mbi La Silla
Tre planetë kërcejnë mbi La Silla
A Hard Day's Night Ahead
A Hard Day's Night Ahead
Antennae Galaxies composite of ALMA and Hubble observations
Antennae Galaxies composite of ALMA and Hubble observations
VISTA’s infrared view of the Cat’s Paw Nebula*
VISTA’s infrared view of the Cat’s Paw Nebula*
Portrait of a Dramatic Stellar Crib*
Portrait of a Dramatic Stellar Crib*
APEX at Chajnantor*
APEX at Chajnantor*
The star cluster NGC 3293
The star cluster NGC 3293
Cosmic Fireball Falling Over ALMA
Cosmic Fireball Falling Over ALMA
The mouthpiece of the Pipe Nebula
The mouthpiece of the Pipe Nebula
Eclipsed Moon, Striking Night Sky
Eclipsed Moon, Striking Night Sky
Infrared VISTA view of a stellar nursery in Monoceros*
Infrared VISTA view of a stellar nursery in Monoceros*
The VLT in Action*
The VLT in Action*
Mjegullnaja e Shqiponjës
Mjegullnaja e Shqiponjës
The Tinker Bell Triplet
The Tinker Bell Triplet
ALMA image of the protoplanetary disc around HL Tauri
ALMA image of the protoplanetary disc around HL Tauri
ALMA and the centre of the Milky Way
ALMA and the centre of the Milky Way
The Lupus 3 dark cloud and associated hot young stars
The Lupus 3 dark cloud and associated hot young stars
Grumbillimi sferik yjor 47 Tucanae
Grumbillimi sferik yjor 47 Tucanae
ALMA’s Solitude
ALMA’s Solitude
duke e shfaqur 1 tek 50 të 11432